Helaas moeten we onze plannen voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap op 23 mei 2020 definitief annuleren en wil dit ook zeggen dat het dansseizoen 2019-2020 abrupt en definitief wordt beëindigd.

Over het verloop van het nieuwe seizoen informeren we jullie zodra wij hierover zelf meer informatie hebben.

 

 

Visie BDO

 

ONTWIKKELING

ONDERSTEUNEN VERENIGINGEN

PROFESSIONALISERING JURYCORPS

INNOVATIE

 

BDO is er voor dansers en dansverenigingen die zich willen ontwikkelen in de danssport.  Enerzijds heeft BDO tot doel om bestaande dansstijlen te bewaken, anderzijds staat het open voor diversiteit en nieuwe stijlen en richt het zich op het aantrekken van nieuwe toetreders.

 

Middels het organiseren van danswedstrijden en jaarlijkse kampioenschappen biedt BDO dansers van jong tot oud een podium om zich te meten met anderen, zowel nationaal als internationaal.  Dit competitieve element draagt bij aan de continue ontwikkeling van de dansers.  Dansen worden door een ervaren, geschoolde en objectieve jury beoordeeld op elementen als choreografie, techniek.

 

Naar de toekomst toe wil BDO het beste van de maar liefst 35-jarige historiek combineren met het experimenteren met nieuwe formules op gebied van tornooien, danscategorieën en stijlen.  Dansers mogen zelf meedenken over nieuwe concepten en het vergroten van de uitstraling van de BDO.

 

 

Privacyverklaring BDO vzw

Lees hier.

 

 

Onze sponsors

 

PDSforum Marlou Frankenglas