Coronavirus
Mededeling vanuit BDO wat betreft het onganizeren van tornooien

 

 

Beste BDO-familie
 
Vermits wij begaan zijn met de algemene gezondheid van onze leden, vinden wij het onze verantwoordelijkheid om de juiste beslissing te nemen aangaande de mogelijke gevaren tot besmetting van het Coronavirus.
Daarom heeft het BDO-team beslist om alle tornooien te cancellen tot en met einde maart.
Dit wil zeggen dat het tornooi van Kelmis, Dynamic en Fortuna niet zullen doorgaan tenzij deze organisatoren nog een  datum vinden tussen het laatste tornooi van Waggelerre en het BK op 18 april.
 
Of het tornooi van Waggelerre zal kunnen doorgaan alsook het BK, zal ten gepaste tijde met jullie gecommuniceerd worden. Dit is voor ons momenteel nog te vroeg om hierin een beslissing te nemen.
 
Bovenstaande heeft natuurlijk grote gevolgen wat betreft de ranking voor het BK en EK.  Wij willen hiervoor voldoende tijd nemen om dit op een juiste manier op te lossen voor iedereen.
 
Mogen wij vragen om al jullie dansers, ouders en supporters zo snel mogelijk te informeren?
Er zal deze avond een communicatie geplaatst worden op de site van BDO alsook op de facebookpagina van BDO.
 
Wij hopen dat iedereen begrip toont voor deze beslissing en we wensen iedereen verder zo weinig mogelijk problemen wat dit onderwerp betreft.
 
Namens het BDO-team

 

 

 

Visie BDO

 

ONTWIKKELING

ONDERSTEUNEN VERENIGINGEN

PROFESSIONALISERING JURYCORPS

INNOVATIE

 

BDO is er voor dansers en dansverenigingen die zich willen ontwikkelen in de danssport.  Enerzijds heeft BDO tot doel om bestaande dansstijlen te bewaken, anderzijds staat het open voor diversiteit en nieuwe stijlen en richt het zich op het aantrekken van nieuwe toetreders.

 

Middels het organiseren van danswedstrijden en jaarlijkse kampioenschappen biedt BDO dansers van jong tot oud een podium om zich te meten met anderen, zowel nationaal als internationaal.  Dit competitieve element draagt bij aan de continue ontwikkeling van de dansers.  Dansen worden door een ervaren, geschoolde en objectieve jury beoordeeld op elementen als choreografie, techniek.

 

Naar de toekomst toe wil BDO het beste van de maar liefst 35-jarige historiek combineren met het experimenteren met nieuwe formules op gebied van tornooien, danscategorieĆ«n en stijlen.  Dansers mogen zelf meedenken over nieuwe concepten en het vergroten van de uitstraling van de BDO.

 

 

Privacyverklaring BDO vzw

Lees hier.

 

 

Onze sponsors

 

PDSforum Marlou Frankenglas