Op 27 november 2021 gaan we opnieuw van start met fysieke wedstrijden, weliswaar mits voorlegging van je Covid-Safe-Ticket, een herstelcertificaat of een geldige testafname.

 

 

 

 

Visie BDO

 

ONTWIKKELING

ONDERSTEUNEN VERENIGINGEN

PROFESSIONALISERING JURYCORPS

INNOVATIE

 

BDO is er voor dansers en dansverenigingen die zich willen ontwikkelen in de danssport.  Enerzijds heeft BDO tot doel om bestaande dansstijlen te bewaken, anderzijds staat het open voor diversiteit en nieuwe stijlen en richt het zich op het aantrekken van nieuwe toetreders.

 

Middels het organiseren van danswedstrijden en jaarlijkse kampioenschappen biedt BDO dansers van jong tot oud een podium om zich te meten met anderen, zowel nationaal als internationaal.  Dit competitieve element draagt bij aan de continue ontwikkeling van de dansers.  Dansen worden door een ervaren, geschoolde en objectieve jury beoordeeld op elementen als choreografie, techniek.

 

Naar de toekomst toe wil BDO het beste van de maar liefst 35-jarige historiek combineren met het experimenteren met nieuwe formules op gebied van tornooien, danscategorieĆ«n en stijlen.  Dansers mogen zelf meedenken over nieuwe concepten en het vergroten van de uitstraling van de BDO.

 

 

Privacyverklaring BDO vzw

Lees hier.

 

 

Onze sponsors

 

PDSforum Marlou Frankenglas